Bij de schrijver op bezoek!

Bij de schrijver op bezoek!

Vier avonden per jaar ontmoet je de auteur van een boeiend en relevant artikel. Online, thuis, vanuit je zetel of werkkamer, beluister je wat deze auteur aanzette tot schrijven, wat diens hoop of ambitie was en hoe dit gelinkt is aan het werkveld. Een interviewer zorgt ervoor dat de belangrijkste ingangen, ideeën of principes aan bod komen en stimuleert het gesprek met de deelnemers. Samen reflecteer je over toepassingen in je eigen werkpraktijk of organisatie. Er is voldoende ruimte voor al je vragen.

Na inschrijving krijg je het artikel toegestuurd en vragen we jou om het alvast door te nemen. We kijken er naar uit om je op het scherm te ontmoeten, voor een avond boordevol inspiratie.

Voor de eerste editie van dit initiatief belichten we ‘Settingsonderhandelingen in het mobiel werk - Navigeren tussen beweeglijkheid en houvast’, een veelzijdig artikel van Johanna Cockx. De auteur richt zich op outreachend en mobiel werk, een context die om grote flexibiliteit vraagt! Ze laat ons reflecteren over de onverwachte, verrassende en ongebruikelijke omstandigheden waarin hulpverleners samenwerken met volwassenen, kinderen en gezinnen. Hoe hou je koers? Hoe onderhandel je met wie je werkt? En hoe navigeer je als hulpverlener in de flexibele leefomgevingen van cliënten? De interviewer van dienst is Birgit Bongaerts, psycholoog met ruime ervaring in de psychiatrie. Wees welkom!

UURSCHEMA:         online van 20 tot 21.15 uur


Je kan je hieronder inschrijven voor dit interview door op de begindatum te klikken.

 Dit interview gaat door op onderstaande data.

 Klik op één van deze data om je in te schrijven. 

© Interactie-Academie VZW – Van Schoonbekestraat 33, B-2018 Antwerpen
T  00 32 (0)3 237 01 52 (tussen 8u30 en 13u00) – F 00 32 (0)3 248 69 31
E-mail:  secretariaat@iaac.eu  of gebruik het contactformulier

Registratienummer voor de pijler Opleiding DV.O108447

Rekeningnummer: IBAN BE87 0015 1180 2994 - BIC-code: GEBABEBB

BTW-nummer: BE0408.344.759

Inschrijvingsvoorwaarden - Privacybeleid