Bij de schrijver op bezoek!

 

Vier avonden per jaar ontmoet je de auteur van een boeiend en relevant artikel. Online, thuis, vanuit je zetel of werkkamer, beluister je wat deze auteur aanzette tot schrijven, wat diens hoop of ambitie was en hoe dit gelinkt is aan het werkveld. Een interviewer zorgt ervoor dat de belangrijkste ingangen, ideeën of principes aan bod komen en stimuleert het gesprek met de deelnemers. Samen reflecteer je  over de mogelijkheden voor je eigen werkpraktijk of organisatie. Er is voldoende ruimte voor al je vragen.

Na inschrijving krijg je het artikel toegestuurd en vragen we jou om het alvast door te nemen. We kijken er naar uit om je op in het scherm te ontmoeten, voor een avond boordevol inspiratie.

Voor de tweede editie van dit initiatief belichten we 'Interpersoonlijke invariatie als systemische taxatie: een houvast voor samenwerking met ouders van zorg mijdende jongvolwassenen', een tweeluik aan artikels van Willem Beckers. De auteur neemt het op voor de lijdensdruk  van ouders wanneer zij vastlopen in de zorg voor inwonende, extreem geïsoleerde (jong)volwassen kinderen die worstelen met ernstige mentale en relationele problemen. Hij situeert deze impasse voor ouders vanuit een sociaal perspectief en werkt een hulpverleningsproces uit waarbij je hen een volwaardig podium biedt, op zoek naar een leefbare situatie. De focus voor deze bijeenkomst ligt op het tweede deel van dit tweeluik, met als subtitel: ‘Proces en attitudes’.

De interviewer van dienst is collega Sabine Vermeire, staflid en systeemtheoretisch/narratief psychotherapeut bij de Interactie-Academie. Wees welkom!

UURSCHEMA:         online van 20 tot 21.15 uur


Je kan je hieronder inschrijven voor dit interview door op de begindatum te klikken.

 Dit interview gaat door op onderstaande data.

 Klik op één van deze data om je in te schrijven. 

© Interactie-Academie VZW – Van Schoonbekestraat 33, B-2018 Antwerpen
T  00 32 (0)3 237 01 52 (tussen 8u30 en 13u00) – F 00 32 (0)3 248 69 31
E-mail:  secretariaat@iaac.eu  of gebruik het contactformulier

Registratienummer voor de pijler Opleiding DV.O108447

Rekeningnummer: IBAN BE87 0015 1180 2994 - BIC-code: GEBABEBB

BTW-nummer: BE0408.344.759

Inschrijvingsvoorwaarden - Privacybeleid