Hoe de Interactie-Academie bereiken?

Met de trein 

Vanuit het Centraal Station Antwerpen kan u te voet gaan (een half uurtje, ongeveer 2 km) of u kan de metro of bus nemen:

Tram 2 (richting Hoboken), tram 6 (richting P+R Olympiade) en tram 15 (richting Boechout): opstappen aan het Premetro-station 'Diamant' te bereiken vanuit het Centraal Station; afstappen de derde halte 'Harmonie' (7 minuten). Deze lijnen hebben een hoge frequentie.

Bus 17 richting UZA: opstappen in de Pelikaanstraat bij het Centraal Station (perron 11); afstappen aan 'Harmonie' (9 minuten).

U kan ook in Antwerpen-Berchem afstappen en te voet gaan (een half uurtje) via de Boomgaardstraat en Mechelsesteenweg tot de Van Schoonbekestraat.

Intercitytreinen, die uit de richting Gent - Oostende komen, stoppen in het station Antwerpen-Zuid; van daaruit kan men te voet (een half uurtje) via de Desguinlei, de A. Goemaerelei, de Markgravelei naar de Van Schoonbekestraat.

Met de wagen 

Vanuit noordelijke en oostelijke richting: E19 (o.a. vanuit Breda) en E313-E34 (o.a. vanuit Hasselt- Eindhoven) de Ring R1 richting Gent volgen. Afrit 4 (Berchem/Mortsel) NIET nemen, maar wel onmiddellijk daarna de volgende afrit nemen: even richting Boom-Brussel volgen en er bij 'Wilrijk/Centrum' afrijden, onmiddellijk rechts draaien, richting Centrum en nadien links richting 'Singel Zuid'. De Jan Van Rijswijcklaan oversteken en nadien parkeren op de parking aan Desguinlei (let op: markt op vrijdag!). Dan te voet (1 km) langs de A. Goemaerelei, de Markgravelei en de Van Schoonbekestraat.

Wie een kort bezoek brengt aan het instituut en met wat geluk een (betalende) parkeerplaats in de buurt wenst te vinden, neemt afrit (Berchem/Mortsel) en slaat rechtsaf (Grote Steenweg).

Vanuit zuidelijke richting: E19 (o.a. vanuit Brussel): na de Craeybeckxtunnel richting Antwerpen Centrum en Singel Zuid nemen en parkeren op de parking Desguinlei (let op: markt op vrijdag!). Dan te voet (1 km) langs de A. Goemaerelei, de Markgravelei en de Van Schoonbekestraat.

Vanuit westelijke richting: E17 (o.a. vanuit Gent): na de tunnel onder de Schelde afrit 'Berchem/Wilrijk' nemen, dan Singel Zuid nemen en parkeren op de parking Desguinlei (let op: markt op vrijdag!). Dan te voet (1 km) langs de A. Goemaerelei, de Markgravelei en de Van Schoonbekestraat.

De Antwerpse binnenstad is een lage-emissiezone!
Meer info: https://www.slimnaarantwerpen.be/nl/lez


© Interactie-Academie VZW – Van Schoonbekestraat 33, B-2018 Antwerpen
T 00 32 (0)3 237 01 52 (tussen 8u30 en 13u00) 
E-mail: secretariaat@iaac.eu of gebruik het contactformulier

Registratienummer voor de pijler Opleiding DV.O108447 

Rekeningnummer: IBAN BE87 0015 1180 2994 - BIC-code: GEBABEBB

BTW-nummer: BE0408.344.759

Inschrijvingsvoorwaarden - Privacybeleid